Om oss

Linn Sundsrud er f. 1983 og har hestefagbrevet. Linn har bred erfaring i hestefaget og har blant annet jobbet som arbeidsleder i 6 år ved videregående skole og jobbet i Nederland som rytter på salgsstall. Hun er også instruktør for rideklubber og privatpersoner.

Eline Sand er f. 2001 og driver en Inn på tunet gård sammen med sin mor, der hovedaktiviteten er hest. På gården hun bor jobber hun også som instruktør og er pr. nå lærling i hestefaget. Hun har drevet med hest siden hun var 6 år.

Begge rir jevnlig for dyktige instruktører for å hele tiden være i utvikling for å tilegne seg mest mulig kunnskap og videreutvikle seg hele tiden sammen med hestene.  

Linn har bred erfaring innen ridning, hovedsakelig dressurridning. Alle hesteraser og har blant annet jobbet som rytter på salgsstall i Nederland, der jobbet hun med å ri inn og utdanne unge dressur og spranghester. Har selv ridd og utdannet hester til MA. Hun kan undervise fra nybegynner nivå og opp til MA. Linn sine styrker er blant annet sits og balanse hos rytter som igjen resulterer i en balansert, løsgjort hest. 

Eline har drevet med hest hele livet og driver i dag Team SELS sammen med Linn og en Inn på Tunet gård sammen med sin mor der hun også instruerer fast hver uke. Eline instruerer fra nybegynner nivå og opp til LC dressur. Eline er en positiv og inspirerende instruktør som får rytteren til å sitte korrekt, forståelse for god grunnridning og hva det handler om.

Administrasjon 

Nina Sand
Økonomisjef og administrative oppgaver
E-post: nina@teamsels.no

Marte Bergseth
Markedssjef og webansvalig
E-post: marte@teamsels.no

Monica Solhaug
Leder nettbutikk 
food & beverage manager 
E-post: monica@teamsels.no